Kulturkafe Jord har öppnat!

Så trevligt! Nu är kafeet i full swing. Massor med besökare kommer och äter varma smörgåsar och dricker kaffe vägg i vägg med Mortens delikatessaffär på Kungsgatan 21.

Kulturkafe jord

Kulturkafe jord

Studentkortege 14 juni 2013 utanför Kulturkafeet.

Studentkortege 14 juni 2013 utanför Kulturkafeet.

 

 

 

 

 

Samtidigt byggs det flitigt i passivhuset på baksidan. Våra ventilationshuvar som ser ut som äkta gamla skorstenar innehåller 8 olika ventilationsrör. Det minskar värmeförlusterna rejält att bara ha två genomgångar av takisoleringen, och detta i huvar som är fullproppade med stenullsisolering.

Fuskskorstenar som ventilationshuvar

Fuskskorstenar som ventilationshuvar

 

Detta inlägg postades i Uncategorized den av .

Om Lars Pettersson

Passivhusentusiast. Har arbetat med Scandinavian Homes lågenergihus sedan 1991. Efter 2005 byggs nästan alla hus till passivhusnormen. Vi definierar detta som att toppförbrukningen för värme är max 10W/m2 på årets kallaste dag. Husen tillverkas i Lysekil och säljs i Irland och i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *