Fantastiskt bra resultat av blowerdoortest idag !

Happy day! Efter en serie provtryckningar med både positivt och negativt tryck kunde Torbjörn Berg, certifierad provtryckare meddela att medelvärdet var 0.2 omsättningar/timma. Detta är tre gånger bättre än de internationella passivhuskraven på läckage som är <0.6 oms/tim vid 50 Pa tryck.

Skolklassen väntar på sitt betyg

Skolklassen väntar på sitt betyg

Blowerdoorexpert Torbjörn Ovik, Rörfilmning i väst

Blowerdoorexpert Torbjörn Berg, Rörfilmning i Väst Vänersborg genomför tryckmätningen.

Trycktestet, blowerdoortestet blev mycket framgångsrikt, glada miner efteråt.
Trycktestet, blowerdoor-testet blev mycket framgångsrikt, glada miner efteråt.

 

Detta inlägg postades i Uncategorized den av .

Om Lars Pettersson

Passivhusentusiast. Har arbetat med Scandinavian Homes lågenergihus sedan 1991. Efter 2005 byggs nästan alla hus till passivhusnormen. Vi definierar detta som att toppförbrukningen för värme är max 10W/m2 på årets kallaste dag. Husen tillverkas i Lysekil och säljs i Irland och i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *