Ta tillvara på det som finns runt omkring

I dag fick jag ett tips om  en sida på Facebook som heter ” Creative Recycling Ideas”. Jag fastnade en lång stund bland alla skojiga idéer. Det är så fantastiskt att det finns många människor som har förmågan att se på saker och ting ur ett annat perspektiv och sedan skapa något nytt. Jag älskar att man kan ta tillvara på gamla saker och använda dem igen. Jag önskar att jag hade mer tid att vara kreativ, mer tid att skapa, mer tid att vända och vrida på en tanke så att den tillslut leder till vackra, nyttiga och användbara saker. Jag arbetar på att bli bättre på att ta mig den här tiden. Tips på hur man får tiden att räcka, tas tacksamt emot.

 

Om jag hade kunnat lite mer om hur man gör, hade jag kunnat fixa så att ni kunde klicka på ”Creative Recycling Ideas”  och på sätt fått se mängder av idéer. Nu får ni hålla tillgodo med några bilder. OBS alla bilder har jag lånat på deras Facebooksida!

lampor vinflaskor

grillbänk

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *